Nye vinduer sparer penge

Udskiftning til Velfac

0 Comments

Jeg står her i stuen. Med mit lille barn på armen. En stolt far. Hendes mor er ude og drikke kaffe med en veninde. Glad for, at vi endelig blev forældre. For få måneder siden. Det har taget os mange år at få drømmen om et barn til at gå i opfyldelse. Adskillige besøg på forskellige klinikker. Der har været mange skuffelser. Men nu er glæden og lykken bare uendelig. Mit hjerte er ved at sprænges af lykke. Jeg kigger på min lille pige. Hun sover. Her i min favn. Jeg vandrer frem og tilbage foran det store panoramavindue i vores stue. Kigger roligt ud på haven.

Vinden hyler

Vinden har godt fat i hækken og træerne. Kan ikke lade være med at tænke på, hvor mange gange hun kommer til at falde ned fra klatretræet, der står dér i det venstre hjørne. Kigger på hende. Fyldes igen med glæde og kærlighed i min sjæl. Nyder følelsen af at stå inde i den lune stue og bare være lykkelig. Nyder at kunne se ud ad vinduet, imens jeg nynner sagte for hende. Hun sover trygt. Jeg lægger hende ned i hendes seng. Sørger for, at hun ligger blødt og trygt. Jeg går tilbage til vinduet. Tænker på, at det var supergodt, at vi fik besluttet os for endelig at få husets vinduer udskiftet. Det trak jo ind fra rammerne. Der var dårligt isoleret.

Nye vinduer ingen luksus

Og ja, den udskiftning af vinduer var naturligvis nødvendig. Vi kan da ikke være bekendt at forsøge at være gode forældre i et hus, hvor efterårsvinden bare suser ind, fordi der er utæt omkring vinduerne. Vi var da også i tvivl om, hvilke vinduer der var bedst. Velfac eller Rationel? Valget faldt på Velfac (https://skift-vinduer.dk/velfac/), men i virkeligheden er der nok ikke den store forskel.

Jeg kan høre mit barn klynke lidt. Jeg tager hende op. Hun sover, men er lidt urolig. Jeg ved, at hun vågner snart. Så skal hun skiftes og have mad. Jeg holder hende tæt ind til mig. Lige ved mit hjerte. Kan hun mærke, at det slår helt roligt. Og at det er et glad hjerte? Jeg sætter mig i sofaen. Tænder for lampen. Det er ved at blive mørkt. Jeg kigger på hende. Jeg bliver aldrig træt af at se på hende. Hun vågner. Kigger på mig. Jeg tror, at jeg ser, at hun smiler til mig. Jeg er ikke helt sikker.

Så er det tid – igen

Hun kigger på mig. Jo, det er rigtigt nok. Hun smiler til mig. Og så begynder hun at græde. Det er på tide, at vi skal ind til puslebordet på hendes værelse. Jeg skifter hende. Finder flasken frem, som skal varmes. Giver hende mad. Hun er tilfreds. Vågen, mæt og klar til at bøvse. Jeg rejser mig. Lægger en klud over min skulder. Går frem og tilbage foran det store vindue. Hun bøvser. Jeg kaster kluden fra mig. Roser hende. Og går videre med hende. Hun smiler igen. Gaber. Vi danser lidt rundt i stuen, og så lægger jeg hende til at sove. Hun skal sove, spise og vokse sig stor.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts