Trafikulykke med tilskadekommen

Trafikulykker med personskader

0 Comments

Alle bilejere skal have en forsikring, som kan dække omkostningerne, der følger efter en trafikulykke. Det kan være omkostninger i forbindelse med skade på bilerne, der var involveret i ulykken. Det kan være omkostninger i forbindelse med behandling af personskader, eller endda dødsfald. Desværre sker der stadigvæk for mange trafikulykker med deraf følgende trafikskader. De fleste af dem er ikke så voldsomme, men nogle af dem er temmelig komplicerede, fordi de involverer piskesmæld.

Hvad er piskesmæld?

Piskesmæld er en form for forstrækning eller anden beskadigelse af musklerne eller senerne, der sidder i nakken. Det er derfor en skade, som er meget svær at registrere. Den kan nemlig ikke fotograferes med røgten. En scanning kan sjældent afdække, om der er skader i nakkens muskulatur eller væv. Og en person, der har fået piskesmæld som følge af en trafikulykke, kan have haft skaden i lang tid, før den egentlig begynder at vise sig. Når jeg siger ’lang tid’, så mener jeg mere end en dags tid. Der kan nemlig sagtens gå et par dage, inden symptomerne på piskesmæld viser sig. Symptomerne er bl.a. svimmelhed, hovedpine og stivhed i nakken. Derfor er det vigtigt, at en trafikulykke anmeldes lige med det samme, og det er vigtigt – hvis du har været involveret i den – kommer til lægen meget hurtigt, hvor du forklarer, hvad du har været udsat for. Det skal nemlig skrives ned, så lægen kan vurdere, om du har fået piskesmæld. Dette skal du gøre inden, der er gået tre døgn fra det tidspunkt ulykken skete.

Erstatninger kræver advokathjælp

Grunden er, at det er svært at få erstatning for piskesmæld. Piskesmæld erstatning er nemlig noget, som forsikringsselskaberne skal være enige i, at du skal have. Da det kan være meget svært at dokumentere, at du fik piskesmæld under den pågældende ulykke, så kan du risikere, at forsikringsselskabet ikke tror på dig og din forklaring på, hvorfor du har smerter i hovedet og nakken nu. De vil derfor nægte dig den erstatning, som du faktisk har krav på.

Det vil derfor være meget klogt af dig, hvis du allierer dig med en dygtig erstatningsadvokat her: https://erstatningsadvokat.site/, som ved noget om trafikulykker og piskesmæld. Hurtigt. Det først han, med garanti, vil gøre, er at spørge dig, om du har fortalt din læge om ulykken. Han vil nemlig få brug for en udskrift af din journal, der fortæller om, at du muligvis har fået piskesmæld. Så husk, at gå til lægen lige med det samme efter en trafikulykke. Udskriftet skal naturligvis anvendes i den lange og tunge korrespondance, som din advokat skal ind i med forsikringsselskaberne. Du skal dog lige være opmærksom på følgende:

Ikke kun ved påkørsler bagfra

Normalt siger vi, at piskesmæld opstår, hvis vi bliver påkørt bagfra. Det er da også den hyppigste ulykke, vi ser, som er skyld i piskesmæld. Men et piskesmæld kan altså også fremkomme, hvis du bliver påkørt fra siden. Så selvom du umiddelbart ikke kan mærke, at der er sket dig noget, hvis du har været udsat for en trafikulykke, så er altså bedst, hvis du går til lægen – eller tager på skadestuen – lige med det samme. Når du har talt med lægen, så skal du også tale med din advokat, så han kan planlægge din erstatningssag.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts