Stor lillebror

0 Comments

Min lillebror er stor! Ja, altså han er en voksen mand – helt rigtigt gættet. Men han er meget høj, og det volder ham problemer. Han har tit fortalt mig om, at der er mange piger, som er tiltrukket af ham på grund af hans højde. Men hvis han så har udviklet et forhold til en pige, så er det et problem, fordi han altid skal på knæ.

Selv om han faktisk ikke vil fri til hende endnu. Han højde giver ham faktisk en fysisk smerte, fordi han altid skal bøje sig for at kunne give sin kæreste et godnatkys efter en date. Han er træt af det, og sommetider er han ved at give op over for alt det her med at få et godt parforhold. Han vil gerne, men oplever også, at mange piger simpelthen ikke gider hjælpe ham, når det kommer til almindelige ting. Fx at skulle købe tøj.

Store størrelser

Der, hvor andre mennesker kan gå ned i storcenteret for at købe en jakke, er han nødt til at køre ind til byen for at komme i en specialbutik, som handler med tøj i store størrelser til mænd. Pigerne gider ofte ikke at tage med ham, fordi det er lidt kedeligt. Og ja, jeg har været med ham nogle gange. Det er ikke den mest charmerende oplevelse, man kan få som nyforelsket. Butikkerne minder ofte om kedelige outlets, hvor man selv kan gå og rode i kasser for at finde et stykke tøj, man synes om. Det er ikke tiltrækkende. Det må jeg indrømme – og det gør min bror også.

Men det er nødvendigt for ham at tage indtil specialbutikken. Han har prøvet rigtigt mange gange at gå i storcenteret uden held. Tværtimod. Han er kommet tomhændet hjem. Eller rettere: Han er kommet hjem med en masse frustrationer, fordi alle jakkerne han prøvede, var for små.

Det værste er, at han så tager en masse skyld på sig. Han bebrejder sig selv, at han brugte en ekspedients tid på at finde jakker til ham i størst mulige størrelser.
Selvom vi forsøger at forklare ham, at det er ekspedientens job, så kan vi mærke, at min lillebror er ked af det.

Nu har min bror en ny kæreste. Hun er rigtig sød. Hun er også det stik modsatte af min bror. Hun er meget lille. Ikke af alder, men af kropsbygning. Hun er spinkel, og ikke særligt høj. Hun er meget glad for min bror, og det er han også for hende. Hun er vistnok det, man kalder for ”meget petit”. Jeg har mødt hende en enkelt gang, hvor hun tydeligt gav udtryk for, at hun forstår min brors problem mht. at finde tøj, der passer til ham. Hun har lige præcist det samme problem. Hun kan ikke finde tøj til små kvinder. Det tøj, hun kan passe, er nemlig i børnetøjsstørrelserne. Hun fortalte, at det er pinligt for hende, hvis hun gerne vil købe noget dejligt lingeri. Hun bliver ofte mødt med et overbærende smil og en bemærkning om, at størrelserne, de har, henvender sig til rigtige kvinder med former.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts