Søg og find

Sneakers i Danmark

Efteråret er ved at komme. Her er stadig grønne blade på træerne. Men de gule, røde og brune farver i naturen er ved at bryde igennem. Det er helt tydeligt. Vinden har også taget til. Og regnen – ja den har vi jo lært at leve med siden i sommers.
Jeg går altid lange ture i naturen. Ofte ud på de små stier eller markveje, som findes her i området. Jeg går ikke i andre sko end i sneakers. Jeg har da også mange par sneakers på mine skohylder. Det er rart at have nogle par, så man kan skifte dem. Det er aldrig godt at gå i de samme sko hver dag. Og sneakers er jo heldigvis sådan en slags sko, som man kan få i mange designs og farver. Så det er altid muligt at finde et par, der passer til bukserne.

Nemt at finde online

Bare søg på nettet efter ”Sneakers Danmark”, så vil du lynhurtigt forstå, hvad jeg mener. Man kan få sneakers med tynde og tykke såler. Man kan få sneakers med mange farver og mønstre. Og man kan få sneakers, der er ensfarvede. Og selvfølgelig er der sneakers til både kvinder og mænd. Og børn. Det er faktisk sjældent, at jeg ser et barn, der ikke går med sneakers. Både piger og drenge går med sneakers. Ok, de går så ikke med de dyre modeller. Fx sådan en smoke grey Jordans 1. Deres fødder vokser jo. Og som familieforsørger kan det da blive til en omkostning af betragtelige dimensioner at sørge for, at børnene har sko på fødderne, hvis der skal købes 2 eller 3 par Jordans, om året.

Også børnene

Mine egne børn går i sneakers. Og jeg kan da godt huske, at min ældste datter var med mig en gang, da jeg købte en dyr model til mig selv. Hun blev på det tidspunkt meget misundelig på mig. Hun ville også have en dyr model. Jeg var temmelig stresset den dag, og det udviklede sig til en stor diskussion, fordi hun ikke kunne forstå, at min model er noget dyrere end hendes. Jeg prøvede at forklare hende, at hendes er billigere, simpelthen fordi hun har en mindre fod end jeg. Det ville hun bare ikke acceptere. Jeg forsøgte at forklare hende, at kvaliteten på hendes sneakers ikke er ringere end mine. Det ville hun heller ikke acceptere. Hun påstod hårdnakket, at hendes var dårlige. Hun blev fuldstændigt hysterisk, så jeg måtte bære hende ud til bilen for at få hende til at falde til ro. Hun var 10 år gammel på det tidspunkt. Og meget bevidst om mode og priser. Og måske også lidt for forkælet.

Hun faldt til ro igen

Hun faldt til ro, da jeg lokkede hende med, at vi går på fastfoodbar, når jeg har købt mine sneakers. Men hun var bestemt ikke tilfreds med at måtte vente på at blive voksen, inden hun kan få de helt dyre modeller. Besøget på burgerbaren hjalp dog på humøret. Og da vi endelig nåede hjem, var der ikke længere nogen sure miner. Kun glæde over at være hjemme og i rolige omgivelser.

Disclaimer