Single med uren hud

0 Comments

I mange år har jeg haft uren hud, hvilket er grunden til, at jeg i en alder af 26 år stadig er single. Jeg fik min første bums i ansigtet som 15 år, og lige siden har jeg døjet med det. Min mor og jeg gik til hudlæge og kosmetolog med hudproblemer hos Novaindex.com, da jeg fyldt 17 år. Hun sagde blot, at det er helt naturligt at få akne i den alder, og at det nok skulle gå væk.

Nu er jeg så 26 år, og jeg har stadig bumser i ansigtet, på ryggen og på brystet. Jeg ville ærligt talt give hvad som helst for at slippe af med den urene hud, som forhindrer mig i at få en kæreste. Fyrene er som sådan interesseret nok i mig, men mit dårlige selvværd gør, at jeg blot ignorerer dem.

For nyligt er jeg heldig begyndt med en kur mod bumserne. Det er en såkaldt akne behandling, som består af både creme og piller. Selv om at det kun er 5 dage siden, så jeg kan faktisk se, at min hud er blevet renere og knap så fedtet. Både bumserne og hudormene ser ud til stille og roligt at forsvinde, så jeg er ved godt mod.

Sexlegetøj hjælper mig

Af samme grund er jeg stadig jomfru, og det kan være ret hårdt at høre på mine veninder, som hyppigt dyrker sex med fyrene. Jeg har dog fundet trøst i mit sexlegetøj, som faktisk fungerer rigtig fint for mig. Jeg har alt lige fra dildoer og vibratorer til en sexmaskine og en buttplug,

Særligt når jeg det gælder det anale område, har jeg rigtig nemt ved at få orgasme med dildomaskinen ved analsex. Jeg er yderst følsom i det bageste hul, og derfor bruger jeg nærmest dagligt min dildomaskine og min buttplug eller anal plug, som den også kaldes. Buttpluggen er designet, så den stimulerer numsen på en helt speciel måde. Det første stykke er tyndt, hvorefter den bliver bredere og bredere.

Selvom at jeg finder en kæreste, vil jeg stadig blive ved med at bruge sexlegetøj. Hvis min fremtidige kæreste ikke vil acceptere det, så ryger han ud igen. Jeg har hørt fra flere af mine veninder, at deres kærester ikke vil acceptere det, da de ser det som utroskab, men det er noget vås, synes jeg.

Sex når bumserne er væk

Når jeg er sluppet helt af med bumserne, så er der ingen tvivl om, at jeg vil med mine 2 bedste veninder i byen. Jeg kan næsten ikke vente med at have sex med en lækker fyr, for alt andet lige så må det være en ganske anden oplevelse.

Mine veninder fortæller, at det er super lækkert at blive slikket forneden, så det glæder jeg mig helt vildt til at prøve. Sexlegetøj kan meget, men det kan nok aldrig erstatte den ægte varer 🙂

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts