Penge til baby

0 Comments

Det kan være en ganske dyr fornøjelse at blive forældre. Man gør sig sikkert en masse tanker omkring, hvad der skal købes af diverse babyudstyr, før og efter guldklumpen er kommet til verden. Men har man ikke prøvet det før, så kan man blive ganske overrasket over, hvor meget det hele løber op i.

Brugt babyudstyr

Vil man spare lidt på budgettet, kan der være mange penge at spare ved at købe brugt babyudstyr. Man kan nemt finde en brugt barnevogn eller en brugt babyalarm og få det til under halv pris, men skal dog bare have in mente, at der ikke er nogen form for garanti på brugt babyudstyr. Så køber man brugt babyudstyr, skal man så vidt muligt sikre sig, at det er i fin stand og har været behandlet ordentligt, for ellers er der ikke sparet noget på den lange bane.

Alternativet, til at spare penge på brugt babyudstyr, er at købe nyt babyudstyr online, som næsten kan fås lige så billigt. Der kan være rigtig mange penge at spare ved at handle online, og det gælder også babyudstyr. Online babybutikker har slet ikke de samme omkostninger i form af husleje og lønninger, og derfor kan de sælge tingene billigere.

Der findes flere fine online babybutikker på nettet, men kun få som har hele sortimentet inden for babyudstyr. 1 af de helt store online babybutikker, som fører alle de kendte mærker til billige priser, er Babyland: Babyudstyr | Hvad skal man have? Se guiden her (babyland.dk)

Babytorvet.dk babyudstyr

Babytorvet.dk har mere end 2000 produkter på lager, så hvad enten man er på udkig efter en babyalarm, brystpumpe, voksipose eller sutteflaske, så finder man det i disse online babybutikker. Udover det store udvalg tilbyder Babytorvet ligeledes gratis fragt over 500 kr., gratis indpakning samt dag til dag levering.

Af kendte mærker, som man finder på Babytorvet.dk, kan bl.a. nævnes: Smallstuff, Småfolk, Super Nova, Voksi, Bobles, Brio, byStroom, Carriwell, Duniduo, Flexibath, Handysitt, Hummel, Iiamo, Katvig, Lamaze, Leander, Libero, Babybjørn, Babydan, Babyjogger, Besafe, Maki, MAM, Melton, Neonate, Philips Avent, Pigeon, Pippi, Recaro, Römer, Sebra osv.

Som sagt, så er det ikke billigt at blive forældre, og det er ikke alle, der har muligheden for at spare penge op, så de kan købe babyudstyr og andre nødvendige ting. Er man i den situation, at man mangler penge til at købe det nødvendige babyudstyr, kan man være nødsaget til at låne penge.

Dog skal det siges, at det bør være den absolut sidste udvej, for lånte penge skal tilbagebetales inkl. renter og gebyrer. Sørg derfor for at spare så mange penge sammen som overhovedet muligt, og lad det at låne penge være den sidste udvej!

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts