Nyt autoværksted fra bunden

0 Comments

Min fætter fra Silkeborg er sgu en sej mand – og med mere gåpåmod end de fleste, jeg kender. Tilbage i 1990’erne kom han ud for en arbejdsulykke, der gjorde, at hans ryg blev skæv. Han kunne ikke længere arbejde som automekaniker, men i stedet for at kaste håndklædet i ringen, gjorde han det, at han tog sin viden om biler og brugte den konstruktivt. Han startede et autoværksted, hvor han fra dag 1 havde ansat en mekaniker og en lærling. Og så gjorde han noget, der vist ikke var set tidligere i den branche.

Opsøgende salg af autoservice

Han tog simpelthen rundt til virksomheder i hele Midtjylland på kod kanvas og tilbød servicering af firmabiler. Noget må han have gjort rigtigt, for allerede efter år var hans virksomhed vokset til 5 ansatte. Og i dag er han så flyttet til udlandet, hvor han har startet en tilsvarende virksomhed – og han ejer stadig en række danske bilværksteder.

Han er smart – og han er med på noderne på alle fronter.

Online er stedet

Han gør alt, hvad kan kan online. Om det er indkøb af dækmaskiner eller en ny 2 søjlet lift – han gør det på nettet. Og det giver jo mening i dag, hvor han sidder i udlandet – for han er stadig manden, der klarer de fleste indkøb selv. Og han tager sig ALTID af de større indkøb som for eksempel nye autolifte, som han køber hos samme leverandør hver gang: https://www.nimalift.dk/autolift.html

Ordholdenhed og gode forhold for medarbejderne er andre af hans metoder til at sikre succes. Hans første svend nogensinde er stadig ansat hos ham, og det er den første lærling faktisk også. Det siger jo lidt om, hvor godt han behandler sine folk, ikke?

Kan man virkelig købe alt på nettet til et autoværksted? Ja – det kan man. Det kræver naturligvis, at man både er en erfaren indkøber, og at man har den eller de bedste leverandører.

Min fætter er god til at spotte de gode i branchen, for han kigger simpelthen efter virksomheder, der drives på samme måde, som han selv gør det. Og det er ikke nogen dårlig metode.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts