Musik til bryllup

0 Comments

”Jeg skal giftes”, fortalte vores datter for nylig. Og så skal jeg ellers love for, at planlægningen er gået i gang. I vores familie er der tradition for, at forældrene står for planlægningen – altså i store træk. Min mand er en travl businessmand, så det er mig, der står for det meste af de praktiske.

Min mand og jeg bor i USA – og min datter og hendes forlovede bor i London. Så det kan godt være lidt udfordrende, når man ikke er hjemme i Danmark hele tiden. Heldigvis lever vi i internet alderen, så meget kan arrangeres via internet og telefon.

Vores datter vil gerne giftes i Skovshoved Kirke. Planen er så, at vi derefter holder reception i vores hus i Holte og selve den festlige bryllupsmiddag foregår på Sølyst i Klampenborg. De fleste detaljer er på plads mht. mad og drikke. Og jeg har også bestilt skøn musik til hele dagen.

Jeg har nemlig hyret guitaristen Mathias Friis. Han kan det hele!

Til vielsen spiller han smukke guitartoner efter brudeparrets ja-ord. Vi har endnu ikke valgt et stykke, men når man lytter til musikeksemplerne på Mathias Friis’ hjemmeside www.spanskguitar.dk, så er man ikke i tvivl om, at han virkelig kan spille musik, som påvirker hjertets dybeste følelser. Han er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, så ingen tvivl om at han kan sit kram. Men derudover har han også det uforklarlige touch i sin musik, som man ikke kan lære nogen steder – enten har man det, eller også har man det ikke!

Sammen med det øvrige internationale selskab tager Mathias med til vores hus i Holte. Her spiller han stemningsfulde toner til receptionen. Efter et par timer er det så planen med en times pause, før vi tager til Sølyst til den festlige bryllupsmiddag. Her vil Mathias også spille stemningsfuld guitarmusik. I takt med at middagen skrider frem vil hans repertoire blive mere og mere rytmisk – stadig spillet på en akustisk guitar med nylonstrenge.

Efter middagen skal vi have lidt kaffe. I denne pause gør Mathias Friis’ band sig klar. Han har et coverband The HalfBeatles. Det er et Beatles kopi band, som derudover også spiller et blandet internationalt repertoire. Og det er musik lige fra 50’ernes Elvis og Chuck Berry – til dette årtis Bruno Mars og Pharrell Williams. Det bliver fantastisk festmusik, som virkelig vil skabe gang i festen. Vi glæder os til at danse til musikken, som bliver ved i timevis!

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts