Marie Jo eller Primadonna?

0 Comments

Min veninde skældte mig ud. Hun synes, at jeg gør for lidt ud af mig selv. Hun synes, at jeg var blevet lidt kedelig at se på. Spurgte meget sødt ind til, om jeg er ked af noget. Jeg fortalte hende, at jeg var ked af at skulle slå op med min tidligere kæreste, men det gik altså ikke længere. Vi kunne bare ikke få forholdet til at fungere. Jeg følte, at han bremsede mig, og nærmest ikke tillod, at jeg så andre end ham. Sådan kan jeg ikke fungere. Jeg har brug for at være sammen med mine venner. Kvinder ligesom mænd. Hans jalousi blev bare for meget. Men jo, jeg er trist over at have afbrudt forholdet. Det er ikke sjovt. Men jeg skal videre.

Nyt forhold

Min veninde forstår godt, hvad jeg går igennem. Hun har selv været i den situation for et par år siden, men har nu fundet glæde og kærlighed igen. Hun foreslog, at jeg begyndte med at tage lidt fat i mig selv. I stedet for at sidde derhjemme og have selvmedlidenhed, så burde jeg gå ud sammen med nogle af vennerne. En tur i byen ville helt sikkert hjælpe. Vi kan da gå ud og score sammen, en aften, hvis du vil. Jeg svarede hende, at jeg ikke har noget tøj at tage på til en aften i byen. Da hun hørte det, blev hun gal i hovedet på mig. Hun ved, at mit tøjbudget er det største. Hun sagde til mig, at hvis jeg ikke har tøj at tage på, så vil hun gerne overtage hele min garderobe. Hun foreslog, at vi sammen gik i byen for at købe tøj til mig, så vi kunne gå ud og få en glad aften.

Ok, hvis du gider, så gør vi det. Vi kører ind til byens centrum, og hun har åbenbart lagt en plan for, hvor vi skal hen først.

Hvilket lingeri?

”Vi starter med at forkæle dig”, sagde hun. ”Du skal købe noget rigtigt, lækkert lingeri, så du føler, at du er dejlig”. Det var ordren. Vi gik ind i en butik for at se på deres varer. Lækre trusser med fine broderier og af rigtig god kvalitet. Lidt i den dyre afdeling, men rimelige priser i forhold til kvaliteten. Jeg fandt en trusse og en BH fra et mærke, som kaldes Primadonna. Det er vistnok et søstermærke til det mærke, som jeg normalt køber. Det hedder Marie Jo. Jeg kan godt lide deres modeller. De har en god pasform, og der er ingen syninger, som generer. Deres BH’er kan jeg især godt lide, fordi de støtter min barm rigtigt godt. Jeg har brugt alt for mange penge på BH’er, som ikke passer til min krop. Det er noget skidt. Siden jeg fandt Marie Jo BH’erne, har jeg kun købt fra det mærke. Ekspeditricen i butikken forsikrede mig om, at jeg ville komme til at blive glad for BH sættet, jeg købte fra Primadonna.

Og ja, jeg må indrømme den aften, hvor min veninde og jeg gik i byen, havde jeg Primadonna sættet på. Det bliver jeg glad for. Vi havde en sjov aften sammen.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts