Marc Jacobs parfumer

0 Comments

Alle kvinder vil gerne have en signatur duft som de kan identificere sig med og som de føler afspejler deres personlighed. Ser man udvalget af Marc Jacobs parfumer igennem, vil man utvivlsomt finde en duft, som kan opfylde alle de krav man måtte have til en signatur duft. På Luxplus forhandler de en række af brandets bedstsælgende parfumer, som vil få enhver kvinde til at falde i svimer. Tilmed kan du på siden finde alle de skønne parfumer med store besparelser, hvis du vel at mærke har et medlemskab til sitet. Vil du vide mere om de skønne dufte fra mega brandet, så bliv lidt klogere her.

Marc Jacobs Daisy parfumer

Hvis ikke du allerede kender duften, så har du helt sikkert lagt mærke til den unikke parfumeflaske før, med de smukke og feminine blomster. Der er naturligvis tale om en af Marc Jacobs absolutte bestsellers, Daisy. Duftserien har gjort mange kvinder bløde i knæene og med god grund. Den super feminine og fortryllende duft kommer i forskellige varianter, hvorfor duftnoterne også vil variere fra parfume til parfume. Eksempelvis kan du prøve den søde og sensuelle Daisy Love udgave, som vil tilføre huden en duft af både vanilje og liljer.

En helt enestående duft som vil medføre mange komplimenter og opmærksomhed. Er du mere til friske dufte, som vil få dine tanker hen på en varm og solrig sommerdag, så kan Daisy stadig være det rette valg for dig. Varianten Daisy Love Sunshine indeholder nemlig noter af blandt andet bergamot, citron og cashmere musk, som ikke alene lyder som en enestående kombination, men i særdeleshed også er det i virkeligheden. Nyd hvordan duften blot vil udfolde sig, når den kommer på huden, hvor alle parfumens duftnoter vil komme i spil.

Marc Jacobs Decadence parfumer

En anden fantastisk parfume serie fra Marc Jacobs er Decadence serien. Ligesom Daisy serien kommer Decadence parfumerne også i en fantastisk dekorativ og iøjnefaldende flakon, som forestiller en miniature udgave af en fin håndtaske i den mest fantastiske turkise farve. Duften indeholder svalende noter af blandt andet champagne, appelsinblomst, bergamot, gardenia, hortensia, vanilje og rav. De forskellige duftnoter komplimenterer hinanden helt perfekt, hvilket resulterer i en unik duft, der uden tvivl vil gå hen og blive din nye favorit.

Marc Jacobs Oh Lola! parfume

En tredje duft som absolut er værd at fremhæve fra Marc Jacobs hånd er parfumen Oh Lola!. Duften vil tage dig til varme himmelstrøg med dens udsøgte duft af et væld af søde frugter og vidunderlige blomsternoter. Flakonen i sig selv kunne minde om en spansk kvinde, med en smuk hat som blot understreger den eksotiske oplevelse det er at bruge Oh Lola!. Parfumen er blandt andet udvundet af noter fra pære, pæoner, hindbær, jordbær, cedertræ og vanilje.

Foruden de mange almindelige størrelser som du kan få parfumerne i, så kan du også få de skønne dufte i rejse varianter, så de er nemme at have med på farten, så du aldrig skal undvære din nye signaturduft.

Spar mange penge på de populære parfumer på Luxplus. Så får du råd til lidt mere af alt det sjove.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts