Mange finder en kæreste via netdating

0 Comments

Sådan var det ikke for år tilbage. Men i dag finder flere og flere deres kærester via netdating. Netdating er blevet så populært, at rigtig mange finder deres kommende partner på disse sider.

Mange finder sammen via netdating

En undersøgelse blandt danskere fra 2014 viste, at hver tiende havde fundet deres partner på en datingside. Og vi skal nok vende os til, at udviklingen fortsætter. For der kommer stadig flere og flere datingsider på markedet og danskerne bliver efterhånden mere og mere vant til at netdate. Vi lever i en digitaltid, hvor hele vores liv kan være på en harddisk, hvorefter det vil vise sig på en skærm. Det skal vi vænne os til. Sådan er det, enten om man kan lide det eller ej. Derfor vil netdating også indenfor de kommende år opleve en fremgang, da danskerne bliver mere og mere digitaliseret. For fremtiden, så skal vi nemlig vænne os til, at flere og flere finder deres livs kærlighed på internettet. Det er ikke sådan, at alle møder hinanden der og sådan bliver det heller aldrig. Men netdating er blevet så stor en del af mange menneskers hverdag, at de ikke ser noget negativt i det. Tidligere har netdating været lidt et tabu blandt mange mennesker, men sådan er det ikke længere. Det er blevet mere og mere normalt, at man møder sin kommende partner på en datingside, hvilket undersøgelsen fra 2014 også illustrerede.

Netdating er blevet en trend

Som nævnt, så har netdating været et tabu for mange, men det er det ikke længere. Netdating er blevet en trend blandt mange og den er også nået til Danmark. Tidligere har det været sådan, at hvis man skulle finde sig en kæreste, så måtte man tage på den lokale bar og finde en, men nu kan man sidde derhjemme uden at bruge mange penge og tid på sit udseende. Nu kan man sidde derhjemme med træningsbukser på med en kop the, mens man surfer på nettet. Det er samtidig blevet nemmere at komme i kontakt med det modsatte køn, når man benytter netdating. Det er lettere, at bryde sin grænse og komme i kontakt via et digitalt brev end at gå op til en person, som man møder i byen. På den måde kan man lettere komme i kontakt samt evt. modtage en afvisning. Man fjerner den akavet stemning, der kan forekomme, når man er byen, men hvis man bruger netdating, så bliver der taget lettere på situation.

Mange finder en kæreste via netdating, hvilket en undersøgelse fra 2014 også har vist. Rundt regnet hver tiende dansker har fundet deres partner på netdating. Det er en udvikling, som er markant, men som også vil stige i løbet af de næste par år. Flere og flere bliver bekendt med begrebet netdating og derfor vil flere bruge det. Vi når nok aldrig derhen, hvor netdating er der, hvor størstedelen af folk møder deres partner, men i fremtiden vil flere benytte det. At møde sin partner helt uventet langt fra internettet vil stadig være der, men netdating er en seriøs og glimrende mulighed for at møde sin fremtidig kæreste.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts