Koldt ude – og hvad så?

0 Comments

Det er ved at blive koldere udenfor, og vinteren og tiden for hjemmesko nærmer sig. Der er ikke noget som at hygge indenfor på kolde vinterdage. Her har vi set på, hvad du kan få tiden til at gå med:

  1. Du kan indhente på hvile og søvn. Måske er det tiltrængt med en eftermiddagslur eller at gå tidligt i seng.
  2. Sæt dig i sofaen med et varmt tæppe og lækre hjemmesko, og læs en god bog, du længe har villet kaste dig over. Drik kaffe, te eller varm chokolade, så bliver det ikke hyggeligere.
  3. Ryd op i dit skab. Giv det, du ikke længere har brug for, til velgørenhed, og mix og match resten til nye outfits. Noget kan du måske sælge på nogle af de apps til formålet og endda lave nogle penge på det, du ikke længere vil bruge.
  4. Planlæg en hyggelig aften på telefonen med venner, du ikke har talt med i længere tid. I kan gøre det på Skype og FaceTime etc. for eksempel.
  5. Kast dig ud i en ny opskrift i køkkenet, og lav en madaften ud af det. Det kan være noget, du har set på TV, eller noget fra et magasin eller bog.
  6. Gør dig klogere, og se for eksempel en dokumentar, eller tag et online kursus i noget, du gerne længe har ville lære mere om.
  7. Du kan også bare slappe af med dit favoritshow eller måske tage hul på et nyt show.
  8. Er I flere, så er det en god lejlighed til at spille nogle spil.
  9. Gå tilbage i tiden, og læs gamle breve, se på billeder, læs i din gamle dagbog etc. Benyt lejligheden til at sortere i dine billeder, så du nemmere kan finde dem igen.

Hold det hele varmt

Intet luner bedre (og er sundere) end lammeskind! Det ved svenskerne noget om med deres endnu koldere vintre, og de har skabt en serie produkter under navnet Shepherd, der blandt andet er:

I Danmark findes Shepherd heldigvis også, og det er naturligvis på shepherdshop.dk, du kan købe hele linjen. Og ved du hvad? Det er hver en krone værd!

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts