Indret med mønstre og farver

0 Comments

Synes du, det kan være svært at få ideer, når du skal indrette et rum i dit hjem? Gået lidt i stå måske? Så er denne artikel for dig – du får ideer til lækre detaljer, og du får forslag til, hvor det er godt at købe det, du skal bruge!

Tæpper

Et tæppe kan have en dramatisk effekt, når du er ved at indrette et rum. Du kan også bruge tæpper mere underspillet, hvis det er det, du ønsker. Tæpper er hyggelige og er med til at sprede varme. Og selvom begrebet i den grad blev “slidt” i de tider, hvor Lykkehjulet rullede over skærmen, er der faktisk ikke meget, der skaber mere hygge end lækre plaider for eksempel.

Du kan også bruge tæppet som basis for de farver, du bruger i rummet. Hvis du putter tæppet ind, efter du har indrettet med møbler, kan du bruge det til at samle farverne.

Tæpper er også effektive, hvis du vil ændre akustikken i et rum. Du kan lægge dem på gulvet, og du kan hænge dem på væggen. Hvis du ikke vil have et stort tæppe, kan du også bruge flere mindre bomuldstæpper. Fordelen ved bomuldsprodukter er, at det er et natuligt materiale, og det er nemt at holde rent.

Du kan også bruge tæpper til at skabe et centrum i rummet – fx en sofagruppe. Det er både hyggeligt og meget anvendeligt.

Husk, at et tæppe ikke nødvendigvis behøver at være rektangulært. Det kan også have en facon – for eksempel rundt. Lad hvordan du grupperer dine møbler bestemme størrelse og form på dit tæppe. Du kan også bruge sivmåtter i din indretning. De kan bruges i stort set alle rum.

Når du køber et tæppe til at sætte under dit spisebord, så husk at det skal være stort nok til at stolene kan trækkes ud, uden de forlader tæppet.

Glem ikke puder

At bruge tæpper og puder i indretningen gør det nemt at skifte farve af og til. Holder du dine møbler mere neutrale, kan du bedre lege med farverne og skifte dem.

Husk at komme noget skridsikker under tæpperne, så man ikke falder. Det gør også, at tæppet bliver på den plads, du har bestemt, at det skal ligge.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts