Hvad sker der med e-cigaretterne for tidligere storrygere?

0 Comments

Man ser dem alle vegne i dag. Tidligere var de et sjældent og lidt kuriøst syn, men e-cigaretter har i den grad vundet indpas i det danske samfund og anvendes nu af alle, der ikke ønsker at skade deres helbred og genere omgivelserne med den traditionelle tobaksrygning. Tidligere storrygere, der har kæmpet med denne uhensigtsmæssige, usunde og dyre vane i mange år, kvitter fra den ene dag til den anden tobakken og nyder i stedet deres e-cigaret med god samvittighed. Før i tiden ville man næsten ikke have troet, at det var muligt, men tidligere tiders produkter rettet mod rygestop, havde da heller ikke nær den effekt, som e-cigaretterne har vist sig at have. Det skyldes naturligvis, at skiftet fra tobak til e-cigaretter ikke forbundet med de store afsavn, selv ikke for en storryger, der stadig kan tage sine små pauser i hverdagen og have noget i hænderne, det skader bare ikke på samme måde som de cigaretter, han i så mange år har hentet i kiosken. Hvad sker der med e-cigaretterne? De gør storrygeren glad og tilfreds og får ham til at nyde det fysiske velvære og de mange sparede penge, der er forbundet med at bruge dem.

Hvad sker der med e-cigaretterne i skurvognen?

Besøger man en byggeplads, som er et sted der traditionelt set har været forbundet med tobaksrygning i stor stil, så vil man i dag opleve, at de fleste håndværkere er startet med at ryge e-cigaretter. Selvom man arbejder under åben himmel og derfor sagtens kunne tænde en almindelig cigaret i pausen, har denne gruppe også set fordelene i at lade være. I skurvognene rundt omkring på byggepladser ser man nu opladere sat til og luften er ikke længere tyk af tobaksrøg. Det er ikke spor pinligt bytte tobakken ud med damp og når kollegerne kan, så kan man i hvert fald også. Her er altså tale om en meget positiv bølge, som tager fat i flere og flere grupperinger i samfundet, som man tidligere, på trods af alle advarsler, havde svært ved at få til at kvitte smøgerne. Hvad sker der med e-cigaretterne? Da de giver samme tilfredsstillelse og følelse i rygepauserne på byggepladsen, er de oplagte at benytte for både mester og arbejdsmand.

Hvad sker der med e-cigaretterne i Danmark?

E-cigaretter er helt sikkert kommet for at blive. De ovenstående eksempler på deres succes og udbredelse er ikke enestående. De ses alle steder og gavner selv de mest afhængige rygeres helbred og økonomi. I dag er det vigtigere end nogensinde, at være i kontrol, have styringen i sit eget liv og gøre en aktiv indsats for sundheden. E-cigaretter passer derfor perfekt til tidsånden i Danmark. Har man først prøvet at skifte tobakken ud med sådan en i en periode, ønsker man bestemt ikke at vende tilbage. Afhængigheden får en ny form, hvo man før røg en hel cigaret, kan man opleve at nøjes med få hiv og for mange lykkes det derfor faktisk også at slukke e-cigaretten på et tidspunkt.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts