Hjælp til flytning

0 Comments

Min mand har fået nyt job. Vi skal flytte. Jeg er lidt ked af det. Vi har været glade for at bo her i Randers i de sidste 5 år. Men hans arbejdsgiver vil gerne have, at han åbner en ny afdeling Hobro. Jeg kender intet til Hobro. Men folk, jeg kender, og som har været der, siger, at der hyggeligt. Måske. Vi kørte dertil for et par uger siden. Det var lidt svært for os at nå at se byens centrum. Vi var der, fordi vi skulle se på et nyt hus. Vores hus her i Randers er blevet solgt, og vi har lidt travlt med at finde et nyt sted at bo i Hobro. Vi så et lille hus, som lå dejligt ned til en sø. Det kunne være lækkert at sidde ude på terrassen og nyde morgenkaffen med sådan en udsigt på en lun sommerdag. Vi har givet et tilbud og venter på sælgers svar. Hvis det bliver ja, så får jeg meget travlt, fordi så kan vi flytte allerede i begyndelsen af september.

Flyttefirmaet i Randers

Jeg har for lang tid siden allerede kontaktet det flyttefirma i Randers – https://hmsdanmark.dk/flytning-randers , som vi brugte, da vi flyttede dertil. De har ingen problemer med at flytte vores ting til Hobro. Jeg fik at vide, at jeg bare skulle fortælle dem hvornår flytningen skal ske, og så vil de sørge for at komme og pakke alle ting ned, få dem flyttet til Hobro og hjælpe til med at pakke alle ting ud igen. Fin service.

Stort hus

Nu er det bare sådan, at huset her i Randers er ca. dobbelt så stort som det, vi gerne vil købe i Hobro. Men huset er solgt nu. Og det betyder, at vi bliver nødt til at sende en hel del af møblerne, vi har til opmagasinering i Hobro. Det er fx alle de ting, som vores børn har efterladt i deres værelser. De er jo flyttet hjemmefra i løbet af de sidste 2 år. Tvillingerne studerer begge to i København og den store, ja, han flyttede til Aarhus, fordi han blev forelsket i en pige. De bor sammen nu. Deres ting bliver sendt til opbevaring. Så kan de hente dem, hvis de får brug for dem. Og vi kan få plads til de fleste af vores egne ting.

God service og hjælp

Vi skal dog lige vælge, hvilken én af sofaerne vi vil have med i vores nye hjem. Vi har jo to stuer og bliver nødt til at vælge møbler til den lille stue, vi får. Vi vil bruge dem her: https://hmsdanmark.dk

Det bliver noget af en omvæltning at flytte fra 300 km2 til 140. Men hyggeligt. Og heldigvis er der en stor have. Og som sagt: En vidunderlig udsigt. Ned til en sø. Gad vide, om der er fugleliv hele året rundt. Det skal måske være min nye hobby: Følge og skrive noveller om livets gang ved søen, året rundt. Det kan da blive interessant – og jeg kan få den skjulte poet i mig frem. Et eller andet sted håber jeg, at sælgeren af huset siger ja til vores tilbud. Det kunne da blive et skønt sted for os at bo.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts