Fuld fart online

0 Comments

Vidste du, at flere og flere mennesker besøger hjemmesider via deres mobiltelefoner – og dermed ofte via en langsommere forbindelse end den, de har via deres fibernet eller hvad de nu har der hjemme? Og at det betyder, at hjemmesider – ikke mindst webshops – skal være hurtige at indlæse. Ellers bliver folk irriterede og finder en anden og hurtigere hjemmeside. Intet er mere frustrerende, end når en hjemmeside loades langsomt. Derfor har de professionelle virksomheder på nettet efterhånden fået øjnene op for, at hjemmeside skal være hurtig – rigtig hurtig!

Specialist i at optimere til hurtig load

En af dem, der virkelig har formået at slå sit navn fast som specialist i at få hjemmesider og webshops gjort hurtige, er IT-manden Kim Tetzlaff, der udover at drive formaet KTJ-Media også blogger en del på ret højt teknisk niveau på https://kim-tetzlaff.dk/

Kim har arbejdet ret målrettet med dette område i en 14-15 år eller deromkring, og det er klart, at det har givet ham en enorm viden på området. Denne viden deler han jævnligt ud af på sin blog – ikke mindst er artiklen om optimering af loadtid meget populær. Du kan læse hans grundige og meget informative artikle om optimering af loadtid her.

Vigtigheden af hurtigt load

Google har ved efterhånden adskillige lejligheder meddelt, at hastigheden hvormed en hjemmeside indlæses, har en betydning for, hvordan hjemmesiden placeres i søgeresultaterne på en given søgning. Nu er det jo ikke sådan at forstå, at hastigheden spiller en afgørende rolle – men den er en ikke uvæsentlig faktor blandt de over 200 andre faktorer, som Google anvender. Og som de fleste ved: Alle have består af dråber, og det gælder om at samle så mange positive points som muligt hos Google i kampen om de givtige placeringer.

Et af de områder er altså hastighedsoptimeringen, og lige præcis her er der dobbelt gevinst, for samtlige brugere af en hjemmeside vil jo glædes over den hurtige loadtid. Altså: Brugervenlighed og søgemaskinevenlighed i ét hug.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts