Forsinket fly :-(

0 Comments

I forrige weekend var jeg på weekend‐tur i London. Jeg skulle besøge en veninde, som er flyttet derover, efter hun fik arbejde der. Det var en god weekend sammen med hende. Vi nåede i teatret, og vi fik talt sammen om alt det nye, hun oplever.

Billigt at flyve

Turen derover gik nemt. Jeg havde fundet en billig flybillet til Heathrow.
Sådan en rabatbillet, hvor man ikke kan have en kuffert med, men kun må medbringe en kabinekuffert. Helt fint. Jeg er vant til at rejse let og ved, hvordan jeg pakker mindst muligt. En weekend er ikke så lang tid. Det handler om at få tøj, der er nemt at kombinere og eventuelt vaske med sig. Når man rejser let, så går det også noget hurtigere med at komme frem til destinationen. Tiden bliver ikke spildt med at vente ved et bagagebælte.

Min veninde og jeg hyggede os, hun fortalte om sit nye job og sine nye kolleger. Hun nævnte også lidt om problemerne med børnene, som har lidt svært ved at falde til. De har savnet deres kammerater herfra, men er nu ved at finde nye venner. Skolen, de går på, har hjulpet, og de er glade for den.

Flyforsinkelse

Tiden gik hurtigt, og desværre kom søndag aften alt for hurtigt. Jeg havde billet til et sent aftenfly, da jeg jo selv skulle op og på arbejde mandag morgen. Flyet var planlagt til at lande i Kastrup ved 23-tiden. Min veninde kørte mig i lufthavnen. Det regnede og var meget tåget. Det gik også rimeligt hurtigt med at komme igennem sikkerheds- og paskontrollen. Hen til gaten. Øv. Der kom lige en meddelelse om, at flyet er forsinket, og vi ville få flere oplysninger om ca. 3 kvarter. Jeg blev lidt bekymret. En flyforsinkelse var ikke det, jeg havde brug for. Hvis vi først får mere at vide om 3 kvarter, betyder det, at vi tidligst kommer afsted om 2 timer. Med en times kørsel fra Kastrup hjem, betød det, at jeg tidligst ville være hjemme mellem kl. 1 og 2.
En mistet nattesøvn var ikke det, jeg havde brug for.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts