Massagepistoler

En pistol til massage?

0 Comments

Vi har altså en skrap træner nede i fitnesscenteret, hvor jeg kommer. Jeg går på sådan et styrketræningshold, hvor vi får trænet alle musklerne igennem. Jeg kan godt lide det. Også selv om det er krævende, og selv om at min krop bare ikke er så hurtig til at varme op. Vi er to på holdet, som altid er lidt langsommere til at varme op i forhold til alle de andre. Jeg ved ikke, hvorfor det er sådan med os. Måske har det noget at gøre med, at vi ikke er lige så unge som alle de andre. Det er i det mindste vores antagelse, når vi taler om det efter træningen. Men vi ved, at det irriterer vores træner lidt. Hun siger ikke noget om det. Vi kan bare se det på hende.

Stramme regler

Da der stadig er nogle stramme regler for, hvordan vi må bruge fitnesscenteret, så er det lidt svært for os kunne møde op lidt tidligere for at varme op, så vi er klar til selve træningen. Der skal jo være plads til alle, der har abonnementer i centeret. Vi har jo enten en fast time, hvor vi kan bruge det.

Vi har talt lidt om, at vi måske burde cykle ned til fitnesscenteret for at få kroppen varmet lidt op, inden vi klæder om og går til timen. Men det er altså lidt svært for mig: For det første ligger fitnesscenteret 20 km fra min bopæl, og for det andet plejer jeg at komme i centeret direkte fra arbejde, som ligger lige rundt om hjørnet til centeret. Og det her med at cykle på arbejde fungerer slet ikke for mig. Jeg bruger jo min bil i mit job.

Nye massagepistoler

Der skete dog noget helt uventet i går, da vi var til træning. Vores træner kom hen til os med 2 massagepistoler i hånden og gav os en hver. Hun forklarede os, at hun mener, at den vil hjælp os til at kunne følge med i træningen, og at hun vil låne os dem, så vi ligesom kan få et lille forspring i opvarmningen, inden vi går til den i selve træningen. Hun viste os, hvordan man bruger en massagepistol, og fortalte os, at hun vil give os besked på hvilke muskelgrupper hun har planlagt, at vi arbejder med inden træningen. Vi skal så bruge massagepistolerne på de eller den muskelgruppe, inden vi starter opvarmningen på holdet.

Overraskende positivt

Vi kiggede på hinanden. Var begge to lidt forbavsede. Men glædeligt forbavsede. Så vi prøvede massagepistolerne. Det var lidt grænseoverskridende for mig at bruge sådan en pistol. Men jeg må indrømme, at det faktisk virkede. Det var nemmere at følge med under hele træningen. Og vores træner var faktisk glad for, at hendes initiativ blev modtaget med godt humør.

Efter timen sagde hun nemlig, at det var rart at se, at vi godt kan. Hun anbefalede os, at vi gør det samme næste gang, og at vi også overvejer at købe vores egen massagepistol, fordi den kan også hjælpe os efter træningen derhjemme. Jeg læste faktisk om det her.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts