Ondt i ryggen grundet dårlig kontorstol

Elskede sofaer

0 Comments

Jeg kender ikke noget møbel i mit hjem, som jeg ikke holder mere af end min sofa. Jeg har sådan et stort skrummel af en hjørnesofa, som jeg mere eller mindre kan leve i. Den vender ud mod en balkon, jeg har, og der er store panoramavinduer, så jeg kan nyde udsigten ned over havnen og vandet fra den. Og det gør jeg. I fulde drag. Når jeg altså ikke spiller Xbox med vennerne. De plejer at komme fredag aften, og så spiller vi, til vi segner. Jeg har min SmartTV stående ved væggen, så den ene side af hjørnesofaen vender mod det.

Komfortabel sofa

Mine venner er lige gået efter 36 timers kamp – på Xbox altså. Jeg er godt mør i hovedet, men det har været skægt. Jeg elsker, når de kommer. Vi får nogle øl, jeg laver mad til dem. Griller ude på balkonen, og det er bare sjovt. Og vi får lov til at lege med Xboxen. Rigtig mandehørm, som damerne siger. Men lige nu, så skal jeg altså bare strække min krop på min sofa. Oprydningen kan vente til senere, når jeg vågner engang i eftermiddag. Og her skal virkeligt ryddes op: Køkkenet ligner en slagmark. Kopper og glas overalt, skåle fra marinaden til kødet, jeg grillede tallerkener med madrester, og … nej, jeg orker det ikke … ikke lige nu.

Ja, jeg lever virkeligt i min sofa. Den er god at sove på, og stor nok, til at vi kan sidde 5 personer i den, uden at nogen føler sig klemt inde imellem brede skuldre.

Når jeg ikke har vennerne på besøg, så er min hjørnesofa mit hellested. Det er her, jeg slapper af, ser en serie på Netflix, logger ind på min laptop og tjekker, emails sørger for at få betalt regningerne via e-bankning og al den slags.

Når min kæreste er på besøg, ja så er det her, vi sidder og taler til langt ud på aftenen eller kysser hinanden. Vi kan også finde på bare at sidde i den og læse hver vores bog.

Der er intet bedre møbel i mit hjem. Og jeg er rigtig glad for, at jeg valgte den store, da jeg købte den. Man kunne nemlig få en model i en mindre udgave, men når jeg nu har pladsen i stuen til den så tænkte jeg, at den store kunne være dejlig at få.

Sovesofa ja tak

Faktisk havde jeg mange valgmuligheder, da jeg var ude for at kigge på hjørnesofaer. Der er rigtig mange af dem. Nogle store tunge i læder, som så virkeligt lækre ud. Men de var ikke lige min stil. Jeg vil helst have et lidt lettere look i mit hjem. Så min den er lavet i et stramt design med lysegråt stof på hynderne, og så er der, er en kæmpe fordel ved den.
Den kan foldes ud, så den kan blive til en sovesofa. Faktisk så er det muligt for mig at have tre overnattende gæster liggende i den. Uden de føler sig pakket sig sammen som sardiner i en dåse.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts