Børn med til Harzen

0 Comments

Jeg har en virkelig god grund til, at man skal tage på ferie med børn i Harzen. Det skal man, fordi det er vidunderligt. Det er nemt, og man kan selv køre derned. Det behøver ikke at tage særlig lang tid, og så er man et sted, hvor naturen er smuk, gamle middelalderborge, og den slags eventyragtige steder findes.

Genial ferie for alle


En anden grund til, at man skal gøre det, er, at man kan vende hjem og fortælle, at man har haft en ferie, som går imod alle trenderne for, hvor man skal på ferie. De fleste søger jo efter meget eksotiske steder. Thailand eller Vietnam og den slags. Det er der ikke noget galt i. Men hvor mange familier tager egentlig til Harzen? Ved de, at det område er så nemt tilgængeligt for os danskere, at det skulle forbydes, at man ikke besøger området mindst én gang? Hvilken dreng på 12 år vil ikke gerne opleve eventyret, det er at se en gammel, nedlagt sølvmine? Hvilken pige vil ikke gerne høre eventyret om Tornerose én gang til?

Det er da oplagt. Og så kan man jo tilrettelægge sin ferie med børnene sammen med dem. Der er jo ikke nogen, som siger, at man skal blive på et enkelt sted. Og har man sin egen bil med, så er det jo oplagt at bruge den. Ikke det her med at blive lukket ind på et resort i et land, hvor man ikke kan tale med de lokale. Tag lidt tysk fra folkeskolen med i bagagen, eventuelt en app, som kan hjælpe med oversættelse, og så åbner dørene sig.

Sidste gang vi var på ferie med børnene i Harzen, var det en vidunderlig tur. Og ungerne glæder sig, allerede til vi skal afsted til sommer igen. Vi har lovet dem, at vi bliver der i 14 dage denne gang.

Hvis du vil til Tyskland eller Østrig på ferie, er det bedste sted nu om dage at booke feriehuse og ferielejligheder simpelthen dem her: https://www.ferielogi.dk/

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts