Blomster til konfirmation

0 Comments

Min niece skal konfirmeres. Jeg er ikke sikker på, at hun tror på, at Jesus genopstod. Hun tror sikkert på noget, men de få gange, jeg har talt med hende om det, virker det ikke, som om hun har en særlig kristen tilgang til livet. Men hun har altså valgt at blive konfirmeret. Siger ja til dåben. Det må hun da gerne. Det kan jeg ikke se, at der er noget galt i.

Konfirmation i København

Selv er jeg ikke troende. På den kristne måde altså. Jeg er faktisk ret meget imod kirken og det hierarki, den står for. Jeg bryder mig ikke om den magt, den kan have over mennesker. Ikke at den har meget magt i Danmark, men se fx på Grækenland. Der har den meget magt.
Men nu er det ikke mig og mit syn på livet og kirken, det handler om.

Det handler om min niece, som skal konfirmeres om få uger. Hun har inviteret mig til familiefesten, men den falder i en periode, hvor jeg er på forretningsrejse, så jeg har meldt afbud. Det er jeg lidt ked af, men mit job betyder alt for mig.
Jeg har derfor sat mange penge ind på hendes bankkonto, så hun kan købe noget. hun ønsker sig. Hun har allerede sagt tak til mig – og har fortalt mig, at halvdelen af pengene skal bruges til noget smart tøj, og resten skal spares op, til hun bliver færdig med skolen.

Udbringning af blomster

Lige nu leder jeg efter en butik, som har blomster udbringning i København. Hun skal nemlig have en flot buket på konfirmationsdagen. Den skal være en kærlig hilsen fra mig. Hvis jeg er heldig at finde en forretning, som har blomsterudbringning på Amager, vil jeg være ekstra glad. Det vil nemlig sikre, at blomsterne er helt friske, når hun får dem. Hun og hendes familie bor nemlig Amagerbrogade.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts